Image
Image
Geleceğe Güvenle…

İNŞEL A.Ş.

İNŞEL A.Ş. OTUZ yılı aşkın bir süredir Ankara’da, OG ve AG Elektrik malzemeleri, OG/AG ve Zayıf Akım Kabloları, Aydınlatma Armatürleri, Elektrik Tesissat malzemeleri sektöründe Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üreticilerinin çözüm ortaklığını yapan, bu konuda Tedarik ve teknik destek sağlayan bir kuruluştur. Son yıllarda önemi hergün daha da artan yenilenebilir enerji alanında da ürün yelpazesini genişleten İNŞEL A.Ş , 2015 yılından itibaren SOLAR malzeme tedariğinde de hizmet vermeye başlamış olup ,2021 yılında Solar kablo pazar payını %20 ler seviyesine çıkarmıştır.

30+

Yılı Aşan

Tecrübe

Vizyon - Misyon

VİZYONUMUZ
Başarının daha çok ve birlikte çalışılarak elde edileceğinin inancıyla geçmişten bugüne taşıdığımız özveri ve disiplinimizi her geçen yıl daha da arttırarak geleceğe taşımaktır.

MİSYONUMUZ
Tüm faaliyetlerimizde daima dürüst davranmak, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, değişen teknoloji ve dünya ekonomisini takip ederek gerek müşterilerimize, gerekse personelimize daha verimli hale gelerek her geçen gün sizlerin de güveniyle yeni başarılara imza atmaktır